Over mij

Achtergrond
Na in 2005 mijn opleiding Mediastudies afgerond te
hebben aan de Universiteit Utrecht heb ik verschillende functies bekleed bij diverse uitgeverijen en mediabedrijven. Bijvoorbeeld bij Reed Business waar ik als content coördinator van vakinformatieve kennisbanken veel leerde op het gebied van online uitgeven, redactiecoördinatie en onderhandelen met verschillende partijen. Ik heb hier veel gehad aan mijn ondernemendheid en teamplayersmentaliteit.

Nederlands is mijn moedertaal maar wegens mijn multiculturele achtergrond (Armeense moeder, Nederlandse vader en opgegroeid in Engeland en Italië) staat Engels vrijwel op een gedeelde eerste plaats.  Engelstalige opdrachten zijn dus ook  zeker welkom.

Actueel
Eind 2010 ben ik voor mezelf begonnen omdat ik graag op projectbasis werk, van afwisseling houd en mijn tijd flexibeler kan inplannen. Momenteel – ik schrijf voorjaar 2018 – werk ik vooral voor Koninklijke Brill (projectmanager boeken), BJu Tijdschriften (redactiesecretaris) en Booking.com (vertaler Engels-Nederlands).

En verder…
ben ik actief als fitnesstrainer. Bootcamp  bij Who Let The Dogs Workout en groepslessen en personal training bij de twee leukste sportscholen van Amsterdam: Bodytime en FemmeGym. Voor Bodytime schrijf ik ook regelmatig blogs, die kun je hier lezen. Ik studeer aan de Schrijversacademie en tot slot maak ik af en toe een illustratie.

Links
www.facebook.com/tcolenbrander
www.linkedin.com/in/thalien