FUNDAMENTALS

[dit is een blog geschreven voor sportschool Bodytime te Amsterdam]

Fundamentals is een instappakket speciaal bedoeld voor nieuwkomers bij Bodytime die geen of weinig ervaring hebben met functionele (kracht)training.
Tijdens een viertal één op één sessies worden jou de fundamenten van optimale bewegingspatronen en, nóg belangrijker, blessurepreventie aangeleerd.
Techniek van veelvoorkomende oefeningen, gebruik van onze materialen, ademhalingstechnieken, trainings- en voedingsadvies, niveau bepaling, en een algehele bodycheck: dat is wat je kunt verwachten tijdens deze persoonlijke en zeer educatieve sessies.

Een sterke start…
Geloof ons wanneer we zeggen dat het op meerdere vlakken voordeliger is een beweging in 1x goed aan te leren dan naderhand verkeerd ingesleten patronen te corrigeren!
Wees dus slim en investeer in die sterke start. Je wilt tenslotte het maximale halen uit die vele leuke en pittige groepslessen die je te wachten staan.

…of een sterke doorstart ?
Ook voor de Bodytimer die al langer bij ons traint kan het Fundamentals pakket hét verschil maken. Wellicht heb je (veel) moeite met het toepassen van correcties/aanwijzingen die je tijdens groepslessen van de trainer krijgt. Of misschien voer je de oefeningen technisch wel goed uit maar voelt er toch ‘iets niet goed’.
Dat kan, elk lichaam is namelijk anders. Deze twijfel tijdens het trainen maakt echter dat je die 100% niet kunt of wilt geven. Resultaat: weinig of geen progressie. Dit is natuurlijk zonde.
Gun jezelf in zo’n geval deze investering door samen met een van onze Fundamentals coaches jouw persoonlijke situatie onder de loep te nemen.

Dus, of je nu the new kid bent die het gelijk goed aan wil pakken (heel verstandig!) of een van onze regulars met behoefte aan een wake-up call: Fundamentals is die prikkel die jouw sportieve prestaties gegarandeerd een boost zal geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s